4 alkalmas kezdő Aerial Yoga tanfolyam

2017. november 3-24.

kezdo_aerial.jpg
Novembertől indítunk egy 4 ALKALMAS KEZDŐ AERIAL YOGA tanfolyamot, így ha érdekel ez az óratípus és megtanulnád az alap technikákat, akkor csatlakozz ehhez a csoporthoz! :)

Gerincjógával a hátfájdalmak ellen

2017. november 18., szombat, 09.00-12.00

NWJ3869.jpg
A hát- illetve a derékfájdalom oka általában az ülő- és mozgásszegény életmód illetve a stressz. Kezelésük hatékony módja egy megfelelő mozgásterápia, erre a gerincjóga egy tökéletes módszer, mely nem csak a tüneteket enyhíti.

Flystick workshop Budapesten

2017. december 9., szombat, 09.00-12.00

flystick.jpg
Budapesten elsőként mutatkozik be Szávai Szilvia által, a csodálatos Flystick technika. Megalkotója Boaz Nahaissi, Izrael egyik vezető tanára a mozgás területén. Boaz anatómia- és mozgáskutató, saját rendszerén belül tanítja a testmozgás szabályait. Úgy véli, hogy ez a fajta mozgás ötvözi a test egyensúlyát és működését, előmozdítja az önkifejezést, támogatja a testet a nehézségek leküzdésében. A Flystick technika megalkotásakor felfedezte, milyen hihetetlenül hatékony egy seprűnyél használata a különböző mozdulatok tartományának maximalizálásában, a gerincgyógyító folyamatok elősegítésében, mindezt a légzéssel összehangolva.